SeneCura SeniorCentrum Havířov

Večeře při svíčkách v SeniorCentru Havířov

Večeře při svíčkách je unikátní program, který pro naše klienty a jejich rodiny ve všech domovech SeneCura každý rok pořádáme. Jedinečnou atmosféru jsme v pátek 1. března zažili také v našem SeniorCentru v Havířově. Jídelna se stala útulnou restaurací, odkud se vůně linula až za plot zahrady. Hosté si mohli pochutnat na domácím pečivu s bylinkovým máslem, jako polévku pro nás kuchaři připravili krém z pečené kořenové zeleniny s libečkovým pestem. Hlavní chod – jelení kýta sous-vide s omáčkou z lesního ovoce a bramborovo-dýňovou kaší – sklidil velký úspěch. Sladkou tečkou za skvělým menu byl čokoládový fondant s vanilkovou omáčkou a ovocem. Během celého večera bylo podáváno bílé i červené víno a další alkoholické
i nealkoholické nápoje. Všichni zúčastnění byli nadmíru spokojení, a tak velké poděkování patří kuchyni pod taktovkou šéfkuchařky Moniky Stárkové za bravurně připravené menu a také milé obsluze, která se o naše hosty krásně starala. Vůně a chutě se během večera střídaly, konverzace příjemně plynula a všichni jsme si užili večer, na který budeme moc rádi vzpomínat.

Věříme, že se nám v havířovském SeniorCetru  podařilo naplnit cíle tohoto jedinečného programu a naši klienti si z kouzelné Večeře při svíčkách odnesli neobyčejný zážitek. To, že měli znovu možnost pozvat svou rodinu či přátele na slavnostní večeři v atmosféře luxusní restaurace s obsluhou a několikachodovým menu, pro ně znamenalo mnoho. Ostatně to nám potvrdilo množství pozitivních ohlasů, které nás velice potěšilo.

 Další článek