SeneCura SeniorCentrum Havířov

Večeře při svíčkách v SeniorCentru Havířov

V SeniorCentru Havířov jsme ve čtvrtek 12. 12. 2019 zažili jedinečnou atmosféru při již tradičním, ale speciálním programu. Jednalo se o Večeři při svíčkách, kdy měli naši klienti znovu možnost pozvat svou rodinu na slavností večeři v atmosféře luxusní restaurace s několikachodovým menu.

Hosté si mohli pochutnat na pečené paštice s jatýrky s redukcí aceta balsamica, nakládanými houbami s kadeřavou petrželkou. Jako polévku naši kuchaři připravili bramborovo-chřestový krém se zakysanou smetanou se sekanou pažitkou a lanýžovým olejem. Hlavní chod – pomalu pečené filírované kachní prso se švestkovou omáčkou s červeným vínem a šťouchanými brambory s jarní cibulkou. Sladkou tečkou byl kakaový řez s třešněmi, višněmi a hoblinkami čokolády s vanilkovou omáčkou.

Menu bylo doplněno bílým či červeným vínem, a protože náš kraj holduje hlavně pivu, bylo v nabídce v alkoholické i nealkoholické podobě.

Velké poděkování patří šéfkuchařce Monice Stárkové s jejím týmem a milé obsluze, která se o naše hosty celý večer starala.

Již v průběhu večera bylo slyšet pozitivní ohlasy klientů i jejich hostů a tak věříme, že se nám v havířovském SeniorCentru podařilo naplnit cíle tohoto unikátního programu a naši klienti si z Večeře při svíčkách odnesli neobyčejný zážitek.

 

 Další článek