SeneCura SeniorCentrum Havířov

Informace pro rodiny klientů SeniorCentra Havířov

Vážení rodinní příslušníci,

v prvé řadě bychom vám chtěli poděkovat za to, že respektujete zákaz návštěv v našem domově nařízený od 9. 3. 2020. Jsme si plně vědomi toho, že v našich domovech pečujeme o vaše blízké, kteří patří do skupiny ohrožených osob. Je naším nejvyšším zájmem a povinností  je možnými preventivními opatřeními maximálně chránit. Ujišťujeme vás, že společnost SeneCura aktuální situaci neustále sleduje a vyhodnocuje.

Uvědomujeme si, že udržování kontaktů s rodinou je pro naše klienty a jejich psychickou pohodu naprosto zásadní. Proto vám níže nabízíme přehled možností, jak se s naším SeniorCentrem a s vašimi blízkými v této době spojit:

Komunikace

  • Své blízké můžete kontaktovat telefonicky tak, jako doposud.
  • Můžete využít novou možnost video-hovorů s použitím aplikace Skype. Pro bližší informace, prosíme, kontaktujte sociálního pracovníka: Adam Němec (+420 730 871 707).

Získávání informací

  • V případě změny zdravotního stavu vašeho příbuzného vás budeme aktivně informovat. Informace můžete získat také u vrchní sestry Naděždy Stwiertniové (+420 702 232 327)
  • Aktuální informace o opatřeních a aktivitách v našem domově vám nově budeme zasílat také v podobě informačního e-mailu 1x týdně.

Předávání osobních věcí

  • Pokud, budete chtít předat osobní věci vašemu blízkému, prosíme, doneste je na recepci našeho SeniorCentra po telefonické domluvě s Dagmar Puščákovou (+420 597 317 870). My je pak rádi předáme.

V případě dotazů se, prosíme, obracejte na naše výše uvedené kontakty nebo na mou osobu.

Děkujeme vám za pochopení a spolupráci.

Ing. Roman Bigaj, MBA

Ředitel domova

 Další článek