SeneCura SeniorCentrum Havířov

ZÁKAZ NÁVŠTĚV SeniorCentrum Havířov

Vážení rodinní příslušníci,

vzhledem k velmi nepříznivé epidemiologické situaci ( komunitní šíření COVID-19 ) a z důvodu prevence dalšího šíření v rizikové skupině jsme nuceni přistoupit k opětovnému zákazu návštěv s platností od 1. 10. 2020. Cílem tohoto opatření je ochrana zdraví Vašich blízkých a našich zaměstnanců.

I nadále v našem domově dodržujeme zavedená preventivní opatření, která se nám do této doby osvědčila. Osobní odpovědností nás všech zajistíme ochranu zdraví našich klientů a bezproblémové poskytování služby i v následujících měsících. Zároveň vás prosíme, aby nastavené opatření nebylo obcházeno jinými způsoby umožňující osobní setkání, které je v tuto chvíli vysoce rizikové.

Předávání balíčků bude probíhat již vyzkoušeným způsobem – tedy předáním na recepci v pracovních dnech od 8-16 hodin, prosím vezměte na vědomí, že všechny přinesené věci budou dezinfikovány, doporučuji proto pouze originálně zabalené věci.

Platnost tohoto opatření bude do 30. 10. 2020. Vývoj situace budeme sledovat a vyhodnocovat. O jakýchkoliv změnách režimu návštěv budete informováni.

Děkuji Vám za pochopení a respektování těchto opatření.

Tým SeniorCentra Havířov

 Další článek