SeneCura SeniorCentrum Havířov

Dámský klub v SeniorCentru Havířov

Do našeho středečního Dámského klubu přijala pozvání naše spolupracovnice paní Eva, která se věnuje tradiční čínské medicíně. Připravila si pro naše klienty SeniorCentra Havířov zábal na ruce s názvem Hedvábné ruce. Tentokrát byli do klubu pozváni i muži, kteří s nadšením poslouchali povídání o této technice a dokonce si tento zábal vyzkoušeli.

Nejdříve se do rukou vetřel krém, který odstranil zrohovatělé buňky kůže. Pak se ruce omyly v připravené misce s vodou a následně si na ně klienti nanesli tělovou sůl, která přináší relaxaci, uvolnění, odvádí škodlivé toxiny z těla a podporuje regeneraci. Na ruce se daly rukavice a na 15 minut zabalily do ručníku. Nakonec jsme si rozetřeli poslední krém z extraktu kořene ženšenu. Výsledkem byly opravdu hedvábné a takové lehké ruce. Výrobky, které jsme používali, jsou vyráběny podle starých receptur tradiční čínské medicíny.

S paní Evou jsme se domluvili na další návštěvě u nás v klubu. Budeme zkoušet hydratační pleťové masky různých druhů a také si zacvičíme podle čínské medicíny.

 Další článek