SeneCura SeniorCentrum Havířov

Zahradní slavnost SeniorCentra Havířov

V sobotu se konala našimi klienty SeniorCentra Havířov dlouho očekávaná událost, totiž Zahradní slavnost. Pozváni byli jejich rodinní příslušníci, hosté a naši zaměstnanci. Slavnost se nesla v duchu venkovského stylu.

K výzdobě celé terasy, jídelny i vstupu jsme použili květiny a materiál, který jsme nasbírali na zahradě a na louce. Také jsme vytvořili fotokoutek, kterému dominovala veliká kytice z lučních květů a venkovská dekorace.

Dlouhodobá předpověď počasí pro nás nebyla vůbec příznivá. Očekávalo se ochlazení s deštěm. Dokonce mělo být nejhorší počasí z celého týdne. My jsme ale nepropadali panice. Byly vyslyšeny naše prosby, a nejen že nepršelo, ale vysvitlo i sluníčko.

Slavnost zahájil pan ředitel s naší klientkou paní Viazanicovou, která všem popřála pěknou zábavu v maďarštině. Připravený program mohl začít.

Největší úspěch mělo vystoupení naší cvičitelky jógy paní Jany. S klienty si připravila několikaminutové cvičení s názvem Jóga spojuje generace. Zapojili se skutečně všichni přítomní. Byla to úžasná podívaná. Naši klienti SeniorCentra Havířov měli velikou radost, že se k nim připojili jejich nejbližší a společně si mohli takto zacvičit.

Dále zatancoval folklórní sbor Suszanie a po celou dobu slavnosti k poslechu a tanci hrála cimbálová skupina Iršava.

Naši kuchaři odvedli skvělou práci v přípravě chutného a bohatého rautu, kde byly různé pochoutky jak pro milovníky masa, tak i pro milovníky sladkého i slaného. To vše se mohlo zapít točeným pivem nebo vínem. Pro děti nechyběla ledová tříšť a zmrzlina.

Nejenom naši kuchaři, ale celý náš tým od úklidu až po vedení odvedlo vynikající práci. Bylo vidět, že je vše dokonale připraveno a naplánováno.

Za vše mluví spokojení klienti i hosté, kterým se slavnost velice líbila a všichni byli nadšení.

 Další článek