SeneCura SeniorCentrum Havířov

Naší první zahradní slavnost jsem si dosyta užili

Tento rok poprvé se i u nás v SeniorCentru Havířov uskutečnila zahradní slavnost. Akci předcházely velké přípravy, ale vše se rozhodně vyplatilo. Za klienty přišlo mnoho blízkých, a tak celé odpoledne proběhlo v přátelské a rodinné atmosféře.

O zahájení této slavnostní události se postarala regionální ředitelka SeneCura Věra Husáková za přítomnosti vrchní sestry Bc. Naděždy Stwiertniové a nového pana ředitele Ing. Romana Bigaje, MBA.

Následoval doprovodný program skupiny A-Trio, při kterém jsme si všichni zazpívali i zatančili. K dispozici byl bohatý raut, který lahodil nejen oku ale i našim chuťovým buňkám. Všichni hosté také měli za úkol napsat na předem vyrobené kartičky svá přání, které pak aktivizační pracovnice společně s vrchní sestrou vypustily na balóncích směrem k nebi.

Velké poděkování patří všem zaměstnancům, našemu fotografovi Štefanovi Šamalovi, květinářství U Radosti a v neposlední řadě firmě Firemky s.r.o., která akci doplnila herní zónou a fotokoutkem. Ten udělal všem velkou radost, protože si naši klienti i personál mohli obratem odnést vytištěnou památku na tento příjemný a zábavný den.

 

 Další článek