SeneCura SeniorCentrum Havířov

Roční spolupráce ADRA Havířov se SeniorCentrem Havířov

V loňském roce 2020 navázalo naše SeniorCentrum Havířov užší spolupráci s dobrovolnickým centrem ADRA Havířov, které se mimo jiných zajímavých programů zaměřuje i na pomoc seniorům. Spolupracujeme s milou a sympatickou koordinátorkou ADRA, paní Janou Žoričovou.

Naši dobrovolníci procházejí školením a pohovory, a tak se k nám dostanou opravdu pečlivě vybraní lidé, kteří našim klientům dělají příjemné společníky. Čas trávený společným povídáním, hrami, předčítáním nebo doprovázení na procházce jsou příjemným zpestřením volného času našich klientů.

Za celý rok spolupráce s ADROU jsme společně prošli různými zajímavými projekty. Za připomenutí stojí projekt s názvem ,,Bo jsme partyja“, dále nadělování dárků na vánoce od Tesca Havířov, předávání papírových růží. Přivítali jsme také jako dobrovolníka mladého herce z ostravského divadla Petra Bezruče a s našimi dobrovolníky a klienty jsme slavili MDŽ a Velikonoce.

Je toho spoustu, co naši dobrovolníci dělají pro naše klienty SeniorCentra Havířov. V tomto roce nám věnovali 321 hodin svého volného času. Je vidět, že naši ADRÁCI mají srdce na pravém místě a doufáme, že k nám budou nadále rádi docházet a pomáhat dobré věci.

Děkujeme ADŘE Havířov a především paní Janě Žoričové, naší koordinátorce, za skvělou spolupráci.

 Další článek