SeneCura SeniorCentrum Havířov

Valentýnské překvapení pro klienty SeniorCentra Havířov

Skupina nadšených lidí se rozhodla potěšit naše klienty SeniorCentra Havířov sladkým dárkem. Ale pěkně od začátku. Po celé České republice jsou nadšenci, kteří pečou pro radost sladké moučníky a sdílí společnou pečící skupinu na Facebooku. Jejich organizátor Mirek Hloušek a Marie Mottlová dostali nápad obdarovat seniory v domovech.

A protože byl Valentýn, nazvali tuto akci Valentýnské pečení. K nám do SeniorCentra Havířov přišly tři paní, které přinesly upečené cukrářské skvosty. Dort Red Velvet a malinový dort, makronky, ozdobené muffinky, jahodové řezy a Míša zákusek. Byla to díla hodná cukrářských mistrů, a to doslova.

Naši klienti do poslední chvíle netušili, jaké je to čeká Valentýnské překvapení. Dole v jídelně jsme pro ně připravili všechny ty napečené dobroty a po krátké prezentaci paní Jany jsme mohli nandavat. Byli mile překvapeni a velice potěšeni, že jsou mezi námi lidé, kteří nezištně dělají dobré skutky ve svém volném čase, nic za to nechtějí, jen jim stačilo vidět, že nám chutná.

Podělili jsme se i s klienty na patrech, kterým jsme zákusky rozvezli.

 Další článek